zaterdag 4 juni 2016

Fijn, pijn, medicijn



Beste Bijvanckers, om ons heen horen we inmiddels veel enthousiaste geluiden over onze werkgroep en de initiatieven die wij nemen. Dat vinden wij heel fijn. Maar we kunnen het natuurlijk niet alleen. Inmiddels is de uiterste datum waarop het Ledentevredenheidsonderzoek (vanaf nu LTO
J) kon worden ingevuld, verstreken. Wij willen iedereen die het LTO heeft ingevuld hartelijk bedanken voor de genomen moeite. Jullie feedback, waar wij met smart op zaten te wachten, is van groot belang.

Hoe nu verder?
Nu is het tijd om de resultaten van het LTO met jullie te delen en daar ook echt iets mee te doen. Maandag 5 juni ontvangen jullie daarom een mail. Met daarin een uitnodiging voor de presentatie van de resultaten en de aansluitende brainstorm. Brainstorm? Jawel! Op donderdag 16 juni willen het bestuur en de werkgroep interactief met jullie aan de slag. Dus meld je aan via de mail. Doe mee en laat je stem horen! Laat het ook weten wanneer je niet kunt komen, dan kunnen we daar rekening mee houden i.v.m. de catering (lees: het gebak J) .

Ieder idee is een goed idee
Tijdens de brainstorm hopen we op een stortvloed aan ideeën van jullie kant. Het maakt niet uit of het meteen uitvoerbaar is of niet. Na de sessie gaan we aan de slag met de uitkomsten. Zo pakken we de pijnpunten één voor één aan. Onze club verdient het om weer te groeien en bloeien. Dat kan alleen als we er samen de schouders onder zetten. Voor elk pijnpunt zoeken we samen een medicijn.

Dit is pas het begin. Jullie zijn nog lang niet van ons af! De komende tijd kom je ons overal tegen. Online en offline. Check ook je spambox, zeker als je Gmail gebruikt. Ook daar zou je ons aan kunnen treffen. En check vooral ook deze pagina, waar wij regelmatig zullen bloggen over de acties die er zeker gaan komen n.a.v. de brainstormsessie.


pr&communicatie@ltvdebijvanck.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten