zondag 22 mei 2016

Voor en door leden


Mogen wij ons even voorstellen?
Wij zijn Marianne van der Pijl, Veri Stapel, Krista Driessen, Kitty Papenburg en Petra Lelieveld. Samen vormen wij de projectgroep PR & Communicatie.

Je hebt hoogstwaarschijnlijk al over onze projectgroep gelezen in de mail over het ledentevredenheidsonderzoek (LTO) welke je op 17 mei jl. van het bestuur hebt ontvangen.
Wij willen als projectgroep graag ons steentje bijdragen aan met name de onderlinge communicatie binnen LTV de Bijvanck. Want het kan niemand ontgaan zijn dat het op dit moment best onrustig is binnen onze club.

Maar waarover precies en wat kunnen we daar samen aan doen?

Onze projectgroep wil daarom helpen om de communicatie naar de leden te verbeteren. Ook willen we adviseren en ondersteunen bij de onderlinge afstemming van de diverse activiteiten van onze club en de commissies. Het LTO is de eerste stap.

Heb je deze al ingevuld? Doen! Met de resultaten kunnen we samen nieuw elan aan onze vereniging geven.
Jouw mening is erg waardevol! Zo krijgen wij een goed beeld van onze club én waar de verbeterpunten zitten.

Op vrijdag 16 juni a.s. presenteren wij samen met het bestuur de resultaten van het onderzoek en willen we heel graag met jou in gesprek over de verbeterpunten en hoe deze samen aan te pakken.
Dus zet 16 juni 2016 met een dikke streep eronder in je agenda!

Onze club staat bekend als één van de, zo niet DÉ gezelligste club van ‘t Gooi en omstreken. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf…
Als we er samen de schouders onder zetten maken we onze reputatie méér dan waar.

Doe je mee?


Vanaf nu zullen wij op deze plek regelmatig bloggen over onze activiteiten maar ook via social media en andere kanalen ga je van ons horen!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten